Nieuws

Bezoek de Micro Machining Group, Germefa & Technology Twente, op de Precisiebeurs 2018.

Op 14 en 15 november 2018 vindt midden in de Brainportregio de 18e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen.
Bij de ontwikkeling van deze onderdelen en systemen worden steeds hogere eisen gesteld aan de vorm- en maatnauwkeurigheid of aan snelle precieze positionering.
Graag verwelkomen wij u graag op onze stand 07 in de Beneluxhal.

LEES MEER

Micro Machining Group neemt deel aan W3+Fair Wetzlar Duitsland 2018

In het centrum van de optische industrie in Wetzlar Duitsland vindt op 21 en 22 februari aanstaande de W3+Fair plaats. Deze beurs heeft als doel het leggen en onderhouden van contacten tussen ontwikkelaars van optische systemen en toeleveranciers in deze high-end industrie. Gezien het gegeven dat dit naadloos aansluit op de competenties en doelmarkten waarin de Micro Machining Group bedrijven Technology Twente en Germefa actief zijn zullen wij dit jaar voor de tweede maal acte de présance geven.

Wij heten u van harte welkom op stand nummer C4b.

LEES MEER

AS 9100 audit succesvol doorlopen door Technology Twente.

Afgelopen September heeft Technology Twente opnieuw met succes de, door het onafhankelijke keuringsinstituut Lloyd’s uitgevoerde, jaarlijkse audit voor haar AS9100 (Rev. C) kwaliteitssysteem doorstaan. Doordat onze belangrijkste bedrijfsprocessen conform deze norm geborgd zijn kunnen onze klanten in de Aerospace en overige industrieën ook het komende jaar weer blijven rekenen op producten van top niveau.

LEES MEER